Info

CHRISTINA RØNNE

Jeg er født i 1973 i Roskilde og bosat i Haderslev. Uddannet ved Holbæk Kunsthøjskole i 1994 og har på fritidsbasis malet siden. Arbejder hovedsageligt med olie- og akrylmaling, men laver også portrættegninger med blyant.

 

Har de seneste år været optaget af at male motiver fra danske film og Tv-serier samt portrætter - eksempelvis af musikere.

 

Tegner og maler også på bestilling - så ønsker du eksempelvis et portræt af svigermor eller din favoritskuespiller, er du velkommen til at kontakte mig.

 

Hvis du, dit firma, din kunstforening eller institution interesseret i en udstilling, hører jeg også meget gerne fra dig. Kontaktoplysninger kan du finde i bunden af denne side.

PRISER OG FORSENDELSE

Mine priser på portrætter afhænger af medie, størrelse og antal personer. Ved andre motiver aftales prisen ud fra en individuel vurdering.


Ved bestillinger tager jeg et depositum på 50% inden jeg går i gang med maleriet/tegningen, og resten ved afsendelse/afhentning. Ved salg til udlandet skal hele beløbet betales inden opstart.

 

Jeg sender normalt med GLS til pakkeshop