Info

CHRISTINA RØNNE

CHRISTINA RØNNE
Født i 1973 i Roskilde og bosat i Haderslev. Jeg blev uddannet ved Holbæk Kunsthøjskole i 1994 og har malet på fritidsbasis siden da. Jeg arbejder primært med olie- og akrylmaling, men laver også portrættegninger med blyant.


De seneste år har jeg dedikeret mig til at male motiver fra danske film og tv-serier samt portrætter af musikere. Jeg tager også imod bestillinger, så hvis du ønsker et portræt af en kær slægtning eller din yndlingsskuespiller, er du velkommen til at kontakte mig. Nogle gange får jeg mange henvendelser om de samme motiver, men da jeg ikke ønsker at masseproducere, har jeg en grænse for, hvor mange gange jeg vil male det samme motiv inden for en given periode.


Jeg tilbyder også muligheder for udstillinger til dig, dit firma, kunstforening eller institution. Hvis dette har din interesse, hører jeg meget gerne fra dig. Kontaktinformation kan findes nederst på denne side.

PRISER OG FORSENDELSE

Mine priser på portrætter afhænger af medie, størrelse og antal personer. Ved andre motiver aftales prisen ud fra en individuel vurdering.


Ved bestillinger tager jeg et depositum på 50% inden jeg går i gang med maleriet/tegningen, og resten ved afsendelse/afhentning. Ved salg til udlandet skal hele beløbet betales inden opstart.

 

Jeg sender normalt med GLS til pakkeshop